Frequently Asked Questions

FAQ:

De inschrijvingen

Is er een inschrijvingslimiet?

Ja, om de kwaliteit van deze unieke ervaring te garanderen dienen wij onze inschrijvingen te beperken. Dus snel inschrijven is de boodschap!

Waarom kan ik niet op 22 of 24 september inschrijven?

Inschrijven op 22 september is voorbehouden aan scholen en 24 september aan militaire eenheden in het kader van cohesieactiviteiten.

Op 20 september om 23.59u stoppen de online inschrijvingen?

Inderdaad, het behandelen van de administratie vergt tijd waardoor wij ons genoodzaakt zien vanaf 20 september geen nieuwe inschrijvingen meer toe te laten.

Waarom worden er zoveel gegevens gevraagd?

Vooral voor statistieken, om een beeld te hebben van waar iedereen afkomstig is die deelneemt aan ons evenement zodat wij onze promotie naar volgend jaar kunnen verbeteren. Het noodnummer daarentegen wordt gebeld indien u een hindernis slecht bevalt. Het e-mailadres wordt gebruikt om de inschrijving te vervolledigen.

Hoe schrijf ik mij in met een groep?

Je bepaalt een groepsleider en deze vervolledigt de inschrijvingen voor iedereen in de groep. Zorg dus dat je op voorhand alle gegevens bij hebt van je teamgenoten. Vlak na elkaar inschrijven = samen starten.

Is er een groepskorting?

Nee. Met 25 euro (30 euro vanaf 01 april)  inschrijvingsgeld bevinden wij ons al zeer laag in het gamma van de survival/obstacle runs. Dit doen we doelgericht om iedereen de kans te bieden om te genieten van deze uitdaging.

Ik wil samen met iemand anders in dezelfde wave zitten, maar de andere heeft zich reeds ingeschreven.
Je kan enkel meedoen bij diegene die deelneemt in de latere wave. Vb: Iemand zit in wave 2 en iemand in wave 4: Je kan enkel deelnemen in wave 4.

Voor de wedstrijd

Is er parking voorzien?

Parking is voorzien in het Gunfire museum, Licht Vliegwezenlaan 3, 2930 Brasschaat. Wij moedigen echter aan om met het openbaar vervoer te komen, zo vermijdt u dat uw auto als hindernis gebruikt wordt.

Waar haal ik mijn nummer af?

Belangrijk: als u aankomt doet u dit best als eerste !

Zaterdag vanaf 07u30 kan u aan het secretariaat uw nummer afhalen. Dit secretariaat bevindt zich start/aankomst en zal aangeduid zijn met wegwijzers. Wat brengt u zeker mee: uw identiteitskaart en uw Bijlage A.

Indien alles gecontroleerd is, krijgt u een boekje, T-shirt en envelop. In deze envelop zitten een bagagelabel, polsbandje, een chip en strap. De chip moet aan de finish terug worden gegeven, bij verlies dient u €25 euro te betalen. Bevestig deze dus goed!

Welke kledij wordt aangeraden?

Het is een obstakelrun dus uw kledij en schoenen kunnen beschadigd raken. Hoe beter de hindernissen overwonnen worden, hoe minder kans op beschadiging van de kledij. Voorzie de nodige reserve kledij en mogelijk ook douchegerief. Er zal een vestiaire voorzien zijn. De ideale ‘Obstakel Run kledij’ bestaat uit oude loopschoenen, een aansluitende lange loopbroek (stretch) en een tshirt of loopshirt.

Zijn er kleedkamers voorzien?

Er zullen tenten en/of kleedkamers voorzien zijn voor zowel mannen als vrouwen. Na de wedstrijd kan u zich naar de kleedkamers en douches begeven.

Waar kunnen wij ons materiaal in bewaring geven tijdens de wedstrijd ?

Er zijn tenten voorzien waar u uw rugzak, voorzien van uw bagagelabel, afgeven. Het bagagelabel kan u vinden in uw inschrijvingsenvelop.

Waar is de start?

Vlakbij. Volg de wegwijzers ‘Start’ op het terrein van het Gunfire museum.

Hoe gaat de start in zijn werk?

Om iedereen de kans te geven om hindernissen op eigen tempo te overwinnen vermijden wij een massastart.

Elke 15 minuten vertrekt een wave. Een wave bestaat maximaal uit 100 deelnemers. Uw wave  wordt u op tijd medegedeeld via e-mail (e-mailadres van de inschrijving). Zorg dat u op tijd komt: 15 minuten voor uw starttijd moet u zich begeven naar uw deel van de start voor de opwarming. Rekening houdend met mogelijke drukte moet u dus vroeg genoeg komen om uw inschrijvingsprocedure te vervolledigen (zie: ‘Waar haal ik mijn nummer af?’)

De wedstrijd

Is er bevoorrading voorzien tijdens de wedstrijd?

Op verschillende punten en aan de finish zal er bevoorrading zijn.

Na de wedstrijd

Zijn er douches?

Douches en toiletten zijn GRATIS voorzien. Het spreekt voor zich dat u wel respect hebt voor de persoon na u en alles proper achterlaat. Controleer alles goed wanneer u de omkleedruimtes verlaat: Wij zijn niet verantwoordelijk voor diefstal, beschadigde of verloren kledingstukken en aanverwanten.