Praktische informatie

Voorbereiding en praktische informatie:

Hieronder volgen enkele richtlijnen om uw passage door TBR goed te laten verlopen.

Controleer deze informatie nogmaals enkele dagen voor de wedstrijd.

Je meldt je best vroeg genoeg aan bij het secretariaat zodat je op tijd de items (Chip, polsbandjes, bagagelabel,…) ter beschikking krijgt om te overleven op het slagveld.
Het secretariaat wordt geopend om 07.30u

Met je identiteitskaart en je ingevulde ‘bijlage A‘ meld je je aan bij het secretariaat. Daar krijg je een envelop. In deze envelop kan je het programmaboekje vinden (met daarin een parcoursplan),uw deelnamebandje,  uw polsbandjes(competitie), uw chip, strap en uw bagagelabel.
Indien u competitief loopt wordt uw identiteitskaart gewisseld voor een genummerde t-shirt die u na de wedstrijd ons terugbezorgt, u krijgt dan uw ID kaart terug.
U dient zich tijdig aan te melden.
Bijlage A ontvangt u bij inschrijving en is beschikbaar op deze site.

Het deelnamebandje wordt dicht geplooid met een nijptang. Wij zullen er verschillende voorzien. Dit deelnamebandje draagt ook uw nummer. Indien u geen deelnamebandje aan heeft wordt u uit de wedstrijd gehaald. Indien het toch zou scheuren krijgt u een nieuw, natuurlijk pas na controle van uw identiteit.

De chips worden bevestigd aan de veters met een strap, aan de finish worden deze terug afgegeven. Een chip kost 25 Euro bij verlies. Bevestig deze dus goed!!!

Het bagagelabel hang je rond de rugzak die je wenst achter te laten bij de tassenbewaring.

Er zijn omkleedruimtes voorzien en nadien kan er GRATIS gedoucht worden. Voor men doucht, vragen wij jullie om de vuile kledij af te spoelen aan de voorziene waterpunten! De douches zijn gratis en wij wensen dit bij een volgende editie ook zo te houden…

Voorzie kledij die tegen een stootje kan en nat mag worden. De ideale kledij is: oude (loop)schoenen, een stretch broek (een broek die niet snel zwaar wordt indien deze nat geweest is) en een tshirt. Schoenen moeten verplicht aangehouden worden.

Er zal ook een tent voor GRATIS bewaakte tassenbewaring voorzien zijn. Hier kan je je bagage achterlaten. De organisatie is niet verantwoordelijk voor beschadiging en diefstal.

De toiletten zijn GRATIS. Deelnemers en toeschouwers moeten NIET betalen.